آشپز دانیل بوول آشپزخانه دانیل بولوس را راه اندازی کرد

هر ظرف در آشپزخانه تحسین شده DANIEL تحت سخت ترین دستورالعمل های CDC تهیه خواهد شد که از امنیت پروتکل در پروتکل های بهداشتی دقیق و با هر دستورالعمل خارج شده اطمینان حاصل می کند. از کلیه اعضای تیم خواسته می شود در هر زمان ماسک و دستکش بپوشند و با داشتن آشپزخانه بیش از 5000 فوت مربع ، فضای کافی برای مسافت اجتماعی وجود دارد. خدمات تحویل محدود همان دستورالعمل را رعایت می کنند. وانت کناری در زیر سایبان DANIEL در خارج از منزل خواهد بود.

بنیاد دانیل بولوس ، پنج درصد از فروش ها مستقیماً به سود دست در دست خواهد بود. شروع شد مارس 2020 در پی بحران COVID-19 و تعطیلی موقت رستوران ها برای میهمانان ، این بنیاد از کارکنان پشتیبانی می کند که قادر به کار نبوده اند و مشکلات مالی فوق العاده ای را تجربه می کنند. در اوایل ماه آوریل ، وقتی بولو با مدیرعامل SL Green همکاری داشت ، گروه کوچکی از کارمندان توانستند به کار برگردند مارک هالیدی برای ایجاد Food1st ، یک بنیاد غیرانتفاعی ، با جمع آوری و تأمین بودجه رستوران های خود ، برای تهیه هزاران وعده غذایی مغذی برای سازمان هایی مانند Citymeals on Wheels ، The Bowery Mission ، بیمارستان های محلی ، پرستاران و اولین پاسخ دهندگان. راه اندازی دنیل بوول آشپزخانه به او اجازه می دهد تا حتی بیشتر تیم خود را در آشپزخانه برگرداند و در عین حال از حمایت خود از ابتکار Food1st از آمادگی در مرکز شهر پشتیبانی کند.

سعید بولد گفت: “این سخت ترین و چالش برانگیزترین باری بوده است که من تا به حال به عنوان سرآشپز و رستوران با آن روبرو شده ام. دلم برای حضور در آشپزخانه تنگ شده ، اما دلم برای میهمانان هم دلم تنگ شده و کارمندانم را از دست می دهم – بسیاری از آنها توسط من بوده اند. سالهاست که با آشپزخانه دانیل بولوس ، ما توانایی برگشت اعضای اضافی را داریم و هرچه بزرگتر می شویم ، می توانیم باز هم بازگردیم. آنچه را که ما بهترین کار را انجام می دهیم در زمانی که مردم به دنبال گزینه های خوشمزه برای ناهار خوری منزل خود به معنای جهان هستند. “

اخبار مرتبط  127a نسخه نمایشگاه کانتون تکمیل شده است ، و یک مکانیسم جدید تجارت آنلاین را ایجاد کرده است

راه اندازی مفهوم آشپزخانه Daniel Boulud در شهر نیویورک مدلی است که با نزدیک شدن به فصل تابستان ، گروه رستورانهای Boulud ، گروه Dinex ، قصد گسترش آن را دارد. آنها انتظار دارند که تعداد زیادی از مراکز تابستانی را به زایمان اضافه کنند وستچستر به همپتون و حتی گرینویچ تا اواسط ژوئن

مدیرعامل داینکس گفت سباستین سیلوستری، “این یک برند کاملاً جدید است که به ما امکان می دهد تا ابتدا در بازارهایی که برخی از رستوران های ما در آنجا وجود دارند ، گسترش پیدا کنیم و سپس در جای دیگری که می دانیم مردم می خواهند غذاهای دانیل بولول را با امنیت خانه خودشان تجربه کنند بسیار عالی است. سکویی که ما از رشد آن با گذشت زمان و استفاده از آن برای سالهای آینده هیجان زده هستیم. “

منوهای آشپزخانه دانیل بوول

بولد اولین سرویس خود را راه اندازی می کند 24 ماه مههفتم با یک “یکشنبه در پرووانس” گاه به گاه ، منو با الهام از پیک نیک بهار در جنوب غربی فرانسه. ظروف شامل مواردی مانند سالاد Niçoise سرد ، آلی Poulet Rôti au Romarin ، Ratatouille ، توت فرنگی Charlotte Tropézienne و Herbes de Provençe Focaccia هستند. منوی فراگیر شامل یک بطری Rosé de Provençe از انتخاب sommelier ما است و دارای قیمتی در 150 دلار برای 2-3 نفر ، و 275 دلار برای 4-6 نفر. موارد منوی اضافی در دسترس خواهد بود. سفارشات باید توسط شنبه 23 اردیبهشتراد در ساعت 2 بعد از ظهر.

به دنبال تعطیلات آخر هفته روز یادبود ، یک فهرست جدید روشن می شود چهارشنبه 27 اردیبهشتهفتم با موضوع “Boulud Chez Vous.“روزانه در حال اجرا با وانت و تحویل محدود از 4 بعدازظهر- 8 عصر، این فهرست به صورت هفتگی تغییر خواهد کرد و سه دوره را در آن ارائه می دهد 75 دلار برای هر نفر و همچنین گزینه های la carte. نمونه های منوی این نمونه شامل مارچوبه سفید و سبز با سس تخم مرغ شکم دار ، سالاد خرچنگ پروانه ، کباب شده با هلیبوت با مورلز و نخود فرنگی ، دانیل کلاسیک گوشت گاو دونو و کیک اپرای با کریم آنگلاز یا یک فرش است. بطری های شراب را می توان به سفارش اضافه کرد ، همانطور که می تواند کوکتل را برای دو مورد مانند کلاسیک نگرونی مخلوط کند. سفارشات را می توانید از قبل تا قبل از آن قرار دهید ساعت 12 عصر در روز سفارش

اخبار مرتبط  Khiron با RAPPI ، بزرگترین پلت فرم برنامه چند عمودی خانگی آمریکای لاتین ، مشارکت انحصاری می کند

برای کسب اطلاعات بیشتر یا ایجاد سفارش در حال حاضر برای تحویل ، لطفاً به آدرس www.DanielBouludK Kitchen.com بروید. وانت از رستوران DANIEL نیز موجود است.

درباره گروه Dinex
تأسیس شده توسط آشپز ستاره دار میشلین دانیل بوول، گروه Dinex ، LLC مجموعه ای از رستوران های مشهور و پر بین المللی است که با تأکید بر ناهار خوری و غذاهای خوب در بالاترین سطح سرو می شود. دانیل ، یک مبتکر آشپزخانه و رستوران نمادین ، ​​گروه Dinex را در سال 1993 با رستوران معروف خود ، DANIEL تأسیس کرد و امروز آن را به 12 شرکت متعلق به شرکت و هفت سالن مجوز در سراسر جهان از جمله DANIEL در کشور رشد داد. شهر نیویورک؛ کافه بوول در The سوری که در شهر نیویورک، هتل دربار برزیل در ساحل پالم هتل چهار فصل در تورنتو؛ Maison Boulud در ریتز کارلتون در مونترال؛ نوار بلوار در شهر نیویورک، ماندارین شرقی بوستون باندون و ماندارین شرقی هید پارک در لندن؛ جمع سود در شهر نیویورک و JW Mariott Marquis در میامی، db Bistro Moderne in شهر نیویورک و در Marina Bay Sands Resort & Casino in سنگاپور؛ DBGB در CityCenterDC در ایالت واشنگتن. و سه مکان ویژه اکسپرس در سراسر شهر نیویورک. این شرکت علاوه بر این یک آشپزخانه کمیسر ، یک تجارت پذیرایی و اکثریت سهام در Feast & Fête ، یکی از شهر نیویورک شرکت های پذیرایی و رویدادهای برتر.

اخبار مرتبط  رمان داستانی جدید تاریخی نویسنده کری مک دونالد لغو فرهنگ را به چالش می کشد

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد دانیل بولود و کلیه خواص وی ، به وب سایت www.DanielBoulud.com مراجعه نمایید.

مخاطب:
کلی داونی
روابط عمومی شامین آباس
[email protected]
517-231-7775

منبع انرژی DINEX ، LLC

لینک های مربوطه

danielboulud.com