راهنمای شما در مورد پخت و پز حشیش و مونس

سانفرانسیسکو، 15 آوریل 2020 / PRNewswire / – همه ایده های تزریق شده حشیش خوب نیستند ، اما یک کتاب آشپزی جدید است گیلاد میری خوب فکر کرده و درخشان است در پخت و پز بالا: راهنمای شما در مورد پخت و پز حشیش و مونکها ، میری از روابط جدایی ناپذیر غذا و این گیاه فوق العاده شفابخش تجلیل می کند. این کتاب با بیش از 100 دستور العمل ، راهنمای جامع آشپزی با حشیش و ایجاد ظروف برای تکمیل و تقویت تجربه بالا است.

با قانونی شدن اخیر (منطقه ای) و پذیرش بیشتر حشیش ، آشپزی عالی امروزه به خصوص اهمیت دارد. با بیرون آوردن علف های هرز از سایه های نیمه پنهان و داخل آشپزخانه های ما ، این کتاب به منظور افزایش لذت های مصرفی مسئول طراحی شده است.

این کتاب به دو بخش تقسیم شده است: آشپزی کن و آشپزی برای مونسی ها. در بخش اول ، میری به ماهیت پیچیده شیمیایی حشیش می پردازد ، و پس از آن دستور العمل های تزریق که همه چیز را از کره گرفته تا عسل گرفته تا ودکا را پوشش می دهد. او با استفاده از این تزریقات به عنوان پایه ، دستور العمل های خلاقانه ای را هم شیرین و هم با مزه ارائه می دهد. کمی از همه چیز ، از جمله “High Fudge Sundaes” ، “Cannackers سالم” و “Weed Chai Masala” وجود دارد.

“چهره آن: شما می خواهید غذا بخورید” میری در شروع بخش دوم کتاب خود “آشپزی برای مونسی ها” توضیح داد ، بنابراین شما هم ممکن است غذای خوبی تهیه کنید و برنامه ریزی کنید. در اینجا ، او دستور العمل های لذیذی را برای بهبود تجربه ناهار خوری فراتر از میان وعده های غذایی آشغال های کلیشه ارائه می دهد. از “ترکیبات غیرمستقیم” که ممکن است غیر متعارف به نظر برسند اما درخشان درخشان هستند ، تا دستور العمل های ساده که خیلی پیچیده نیستند ، حتی اگر کمی “روشن” شوند ، میری مجموعه ای الهام بخش از غذاهای خوشمزه را ارائه می دهد.

در این کتاب آشپزی ، میری با طنز ، مشاهده گر و تفصیل ، خواننده را در کاوش آشپزی دلپذیر از حشیش و آشپزی قرار می دهد. همانطور که از لحاظ بصری تحریک کننده دهان است ، کتاب آشپزی مطمئناً یک وسیله برای سرگرمی است.

نویسنده گیلاد میری در نوجوانی عاشق آشپزی شد و از آن زمان تاکنون در آشپزخانه آزمایش و آزمایش کرده است. آشپزی بالا کتاب آشپزی سوم او است او علاوه بر پیگیری بی امان خود در مورد دستور العمل های پخت و پز قوطی لذیذ ، او همچنین دو استارتاپ فنی را تأسیس کرد و وقت خود را صرف کوله پشتی دنیا با خانواده اش کرد. برای اطلاعات بیشتر به www.highcookery.com مراجعه کنید.

تماس با رسانه: آندره برنت
گروه 4twenty
650.207.0917
[email protected]
www.highcookery.com

منبع گیلاد میری

اخبار مرتبط  گزارشات لوبی نتایج سه ماهه دوم نتایج مالی مالی سال 2020

پاسخی بگذارید