FDA قانون مربوط به برچسب زدن بدون گلوتن را برای مواد غذایی حاوی مواد مرکب تخمیر شده ، هیدرولیز نهایی می کند

SILVER SPRING ، ماد.، 12 آگوست 2020 / PRNewswire / – امروز ، سازمان غذا و داروی ایالات متحده یک قانون نهایی برای تعیین الزامات انطباق برای غذاهای تخمیر شده و هیدرولیز یا غذاهایی که حاوی مواد تخمیر شده یا هیدرولیز شده هستند ، صادر کرد و ادعای “بدون گلوتن” را تحمل کرد. این قانون مربوط به غذاهایی مانند سس سویا ، ماست ، سوسیس ، ترشی ، پنیر و زیتون های سبز است. غذاهای مقطر مانند سرکه های مقطر نیز در قانون نهایی گنجانده شده اند.

دبیر HHS گفت: “این الزامات جدید پیروی از برچسب زدن به محصول بدون گلوتن ، از افراد مبتلا به بیماری سلیاک محافظت می کند ، یک بیماری ارثی غیرقابل علائم ، که میلیون ها آمریکایی از جمله خود من با آن زندگی می کنند.” الکس آذر. “قانون نهایی FDA کمک می کند تا محصولات مشترک با برچسب” بدون گلوتن “عاری از گلوتن باشند ، و مصرف کنندگان را به بهترین گزینه برای سلامتی و خانواده هایشان تجهیز می کنند.”

اخبار مرتبط  Global Market Insights Inc. می گوید ، بازار منسوجات ضد میکروبی احتمالاً تا 2026 از 20.5 میلیارد دلار فراتر خواهد رفت.

قانون نهایی الزامات انطباق را برای غذاهای هیدرولیز یا تخمیر شده که از ادعای برچسب زدن “بدون گلوتن” استفاده می کنند ، اضافه می کند ، زیرا گلوتن در طی این فرایندها تجزیه می شود و در حال حاضر روش های تحلیلی موجود نمی تواند مورد استفاده قرار گیرد تا مشخص شود آیا این محصولات از تعریف “بدون گلوتن” مطابقت دارند یا خیر. . این قانون تولید کنندگان این محصولات غذایی را ملزم به تهیه و نگهداشت سوابق با اطمینان از این امر می داند که: مواد غذایی قبل از تخمیر یا هیدرولیز با تعریف “عاری از گلوتن” مطابقت دارند. تولید کننده پتانسیل تماس متقابل با گلوتن را در طی فرآیند تولید ارزیابی کرده است. و در صورت لزوم ، اقدامات لازم جهت جلوگیری از ورود گلوتن به مواد غذایی در طی فرآیند تولید وجود دارد. این قانون همچنین درباره چگونگی تأیید FDA در مورد محصولات تقطیر شده بحث می کند. تعریف “بدون گلوتن” ، که در سال 2013 تأسیس شد ، با این قانون نهایی جدید تغییر نمی یابد.

اخبار مرتبط  کارآفرین Renato Costa کتاب الکترونیکی را راه اندازی می کند که به ارتقاء حرفه ای ها کمک می کند

کمیسر FDA گفت: “FDA همچنان به منظور محافظت از مبتلایان به بیماری سلیاک ، که حداقل 3 میلیون آمریکایی را درگیر می کند ، کار می کند.” استفان م. هان، MD “آژانس با ایجاد یک تعریف استاندارد از” بدون گلوتن “، چندین قدم در این جبهه برداشته و هم اکنون با ادامه کار به منظور اطمینان از تولید کنندگان ، محصولاتی را که برچسب این ادعا بدون گلوتن هستند ، نگه داشته است. “

گلوتن ترکیبی از پروتئین های موجود در گندم ، چاودار و جو است که ممکن است عوارض جانبی سلامتی در افراد مبتلا به سلیاک ایجاد کند. برای مبتلایان به سلیاک ، غذاهایی که حاوی گلوتن هستند ، باعث تولید آنتی بادی هایی می شوند که به روده کوچک حمله می کنند و به آنها آسیب می رسانند. چنین آسیب هایی توانایی افراد مبتلا به سلیاک را در جذب مواد مغذی محدود کرده و آنها را در معرض سایر مشکلات جدی سلامتی از جمله کمبودهای تغذیه ای ، پوکی استخوان ، عقب ماندگی رشد ، ناباروری ، سقط جنین ، کوتاهی قد و سرطان روده قرار می دهد.

اخبار مرتبط  Cassiopea تأیید FDA را برای Winlevi® (کرم کلاسوتروون 1٪) ، درمان موضعی آکنه درجه یک با هدف جذب گیرنده آندروژن دریافت می کند

منابع اضافی:

تماس با رسانه: ناتان آرنولد، (301) 796-6248
سوالات مصرف کننده: 888-INFO-FDA

FDA ، آژانس در وزارت بهداشت ، درمان و خدمات انسانی ایالات متحده ، با اطمینان از ایمنی ، اثربخشی و امنیت داروهای انسانی و دامپزشکی ، واکسن ها و سایر محصولات بیولوژیکی برای استفاده انسان و وسایل پزشکی از سلامت عمومی محافظت می کند. این آژانس همچنین مسئولیت امنیت و امنیت در تهیه مواد غذایی کشور ، مواد آرایشی ، مکمل های غذایی ، محصولاتی که تابش الکترونیکی را از بین می برد ، و تنظیم محصولات دخانیات را بر عهده دارد.

SOURCE اداره غذا و داروی ایالات متحده

لینک های مربوطه

http://www.fda.gov