ارائه رهنمودهای جدید در مورد اقدامات دولت برای سیستم های غذایی سالم

لندن ، 14 اکتبر 2020 / PRNewswire / –

  • اصلاح سیستم های غذایی صنعتی به دلایل محافظت از سلامتی ضروری است و رهبران آن را می دانند
  • دولت های کشور خواستار تغییر اساسی در رویکرد به سیاست ها و روش ها ، ایجاد انعطاف پذیری و بهبود نتایج امنیت غذایی پس از Covid-19 هستند.
  • مطالعات موردی در سرتاسر جهان وجود دارد که نشان می دهد بهترین دستورالعمل برای نتایج ، ترکیب همکاری بین همه ذینفعان در سیستم های غذایی و رهبری صریح دولت ها است.
  • مجموعه جدیدی از توصیه ها بر روی چشم انداز و رهبری ، مدیریت عمومی ، مشوق های مالیاتی ، آموزش ، همکاری ، تحقیق و نوآوری متمرکز است.

امروز ، اتحاد جهانی برای آینده غذا ارائه می شود راه حل های ساختاری برای سیستم های غذایی سالم، راهنمای دولتها برای اقدام به داشتن سیستمهای غذایی بهتر که سلامت و رفاه انسان ، محیط زیست و حیوانات را ارتقا می دهند. این راهنما براساس یک سری مطالعات موردی از کشورها ، فرهنگ ها و زمینه های مختلف ، چهارده توصیه برای پرداختن به وابستگی متقابل سیستم های غذایی از طریق سیاست ها و روش ها ارائه می دهد. این سخنرانی با مشاوره انگلستان با چشیدن آینده ایجاد شد و همزمان با کمیته امنیت غذایی جهانی (CFS) رویداد ویژه سطح بالا در زمینه مدیریت عمومی جهانی امنیت غذایی و تغذیه برگزار می شود.

بسته های محرک و بازیابی COVID-19 در این زمان فرصتی مناسب برای دولت ها برای تغییر بنیادی و نشان دادن رهبری واقعی از طریق رویکردهای یکپارچه و فراگیر در سیاست های غذایی است: توصیه ها تعهد آنها به مدیریت را نشان می دهد سیاست های عمومی سختگیرانه تر ، اقدامات مالی ارتقا health دهنده سلامت و تمرکز بیشتر بر تحقیقات و نوآوری ها در حمایت از این نظرات موارد عملی بین المللی موجود در این نشریه است که به عنوان مطالب اضافی به راهنمای جدید تحویل داده می شود: راه حل های ساختاری برای سیستم های غذایی سالم – رویکردهایی به سیاست و عمل. برخی از نمونه های همکاری بین دولت های ملی ، تولیدکنندگان مواد غذایی ، گروه های اجتماعی ، مشاغل ، محققان ، سرمایه گذاران و سازمان های جامعه مدنی ، یارانه های کشاورزی ارگانیک در آلمان ، سیاست های امنیت غذایی در فرانسه ، قانون اطلاعات در مورد مصرف کننده در شیلی، داستان های موفقیت در بهداشت بهداشت در چین و برنامه های تغذیه در رواندا.

اخبار مرتبط  اولین ارائه های Bimekizumab فاز 3 داده ها نشان دهنده برتري پوست از دارونما و استرلارا در هفته شانزدهم در بزرگسالان مبتلا به پسوريازيس پلاك متوسط ​​تا شديد

این راهنما خواستار حرکت از روایت تولیدی “تغذیه جهان” به اولویت قرار دادن سلامت و رفاه انسان ، اکولوژیک و حیوانات است ، مداخله و رهبری بیشتر دولت را در زمینه گفتگو و همکاری عمیق تر ارتقا می دهد. این مواد جدید مکمل دستورالعملهای داوطلبانه در مورد سیستمهای غذایی و تغذیه است که توسط CFS نهایی می شود ، که براساس اسناد کمیسیون Lancet: سندمی جهانی چاقی ، سوnut تغذیه و تغییرات آب و هوایی و مانیفست WHO برای بازیابی سالم از Covid-19 ، پیش از اجلاس سیستم های غذایی سازمان ملل و اجلاس تغذیه برای رشد و همچنین کنفرانس تغییر اقلیم سازمان ملل متحد ، اهمیت بیشتری پیدا می کند (COP26) کنوانسیون UNFCCC قاب از سازمان ملل متحد در مورد تغییرات اقلیمی) و کنفرانس احزاب (COP15) کنوانسیون تنوع بیولوژیکی (CBD) COP15 در سال 2021

روت ریچاردسون، مدیر اجرایی اتحاد جهانی برای آینده غذا ، گفت: “به دلایل حفاظت از بهداشت ، اصلاح مواد غذایی و سیستم های کشاورزی صنعتی فوری است و رهبران آن را می دانند. Covid-19 فقط اعتبار دیگری است که اتفاق می افتد هنگامی که ما ارتباط بین سلامتی و غذا را نادیده بگیریم. وقت آن است که برای دولت های ملی برای مقابله با چالش تبدیل واقعی سیستم های غذایی ما با اقدامات جسورانه و مشخص برای تأثیر طولانی مدت. در این راهنما نمونه های درخشان چگونگی انجام آن را داریم ، با وضوح مالی و توجه به جوامع بسیار متنوع که در آن زندگی می کنیم “.

اخبار مرتبط  Bunge محدود برنامه ها انتشار سه ماهه دوم سال 2020 و کسب کنفرانس

مارک دریسکل، بنیانگذار و مدیر طعم آینده ، گفت: “سال 2021 برای سلامتی و رفاه مردم و کره زمین حیاتی خواهد بود. اجلاس سازمان ملل متحد در مورد سیستم های غذایی ، COP26 و COP15 آنها فرصتهای مهمی برای تغییر روش رشد ، برداشت ، توزیع ، تجارت ، مصرف و دفع مواد غذایی هستند که به نوبه خود ما را قادر می سازد تا با ریشه های اصلی سو mal تغذیه ، تغییرات آب و هوا و از دست دادن تنوع زیستی مقابله کنیم. با در دست داشتن این توصیه های جدید ، سیاستمداران و سیاست گذاران طرحی برای توسعه سیاست های یکپارچه ای دارند که هم اکنون به شدت مورد نیاز است. “

آبله شلمالی، مدیر عامل فوکوس در جنوب جهانی ، توضیح داد: “سیستم غذایی صنعتی مبتنی بر بهره برداری از مردم ، حیوانات و طبیعت است. اصلاح این سیستم برای دستیابی به اهداف پایداری ، سلامتی و رفاه کافی نیست. آنچه لازم است تحول بنیادی سیستم است. صنایع غذایی ، با هدایت حقوق بشر ، کشاورزی و منافع عمومی. قدرت شرکت ها در زمینه تأمین مالی ، تولید ، بازارها ، تحقیقات ، فناوری ، تنظیم استاندارد و رفتار مصرف کننده باید از بین برود. اگر آنها تصمیم بگیرند ، دولت ها آنها می توانند این کار را با سیاست ها و اقدامات صحیح عمومی انجام دهند. “

به عنوان بخشی از رویداد ویژه سطح بالا CFS ، اتحاد جهانی برای آینده غذا ارائه خواهد شد سیستم های غذایی متناسب با هدف: رهبری جسورانه برای اولویت قرار دادن سلامت انسان ، حیوانات و اکولوژیک (سیستم های غذایی مناسب برای هدف: رهبری پررنگ برای اولویت قرار دادن سلامت انسان ، حیوانات و محیط زیست) در 14 اکتبر ، از ساعت 11 صبح متر ساعت 12.30 شب متر CET این رویداد که با همکاری بنیاد غذا ، باغات بهداشت بین الملل ، بهداشت بدون آسیب ، سوئیس ، برنامه محیط زیست سازمان ملل ، فدراسیون جهانی چاقی و سازمان بهداشت جهانی توسعه یافته است ، طیف گسترده ای از شرکت کنندگان را برای بحث در مورد نیاز به یک روایت و اقدام جدید در مورد راه حل های ساختاری برای سیستم های غذایی جهانی.

اخبار مرتبط  127 نمایشگاه کانتون میزبان رویدادهای ارائه آنلاین برای شرکا و خریداران جهانی است

درباره اتحاد جهانی برای آینده غذا: اتحاد جهانی برای آینده غذا یک مشارکت استراتژیک از بنیادهای بشردوستانه است که با همکاری یکدیگر و در کنار سایر بازیگران برای تغییر سیستم های جهانی غذا در حال حاضر و برای نسل های آینده فعالیت می کنند. ما به فوریت تبدیل سیستم های غذایی جهانی و قدرت همکاری با یکدیگر و ایجاد تغییرات مثبت اعتقاد داریم. اصلاح سیستم های غذایی از طریق رویکردی در سطح سیستم و همکاری عمیق بین خیرخواهی ، محققان ، جنبش های اجتماعی ، بخش خصوصی ، کشاورزان ، کارگران سیستم ، به راه حل های جدید و بهتر در همه مقیاس ها نیاز دارد. غذا ، مردم بومی ، دولت ها و سیاست گذاران. www.futureoffood.org

توصیه های کوتاه

  1. یک رویکرد داشته باشید یکپارچه و فراگیر.
  2. تاسيس كردن اهداف و مقاصد مبتنی بر سلامتی
  3. پیاده سازی a ارزیابی تأثیر بهداشت اجباری در سیاست های غذایی.
  4. از چندین سیاست استفاده کنید و مختلف.
  5. استفاده کنید یارانه های کشاورزی
  6. طرفدار توان مالی غذاهایی که باعث سلامتی می شوند
  7. انجام دادن ارزیابی ایمنی و بهداشت مواد غذایی در توافق نامه ها و سیاست های تجاری بین المللی.
  8. پشتیبانی از کوچک و محلی
  9. توسعه دادن دستورالعمل های پایدار مواد غذایی (FBSDG) و اطمینان حاصل شود که استانداردهای عمومی از پذیرایی با آنها صف آرایی کنید.
  10. بزرگترها را تشویق کنید دانش در مورد بوم شناسی ، غذا و بهداشت.
  11. سرمایه گذاری در تحقیق و نوآوری در بهداشت عمومی
  12. قرار دادن اصل پیشگیرانه در مرکز برنامه تحقیق و نوآوری است.
  13. ترویج گفتگو و همکاری
  14. حمایت کنید و متعهد شوید طرح های اقدام بین المللی.

SOURCE اتحاد جهانی برای آینده غذا

SOURCE اتحاد جهانی برای آینده غذا