ناهار خوری داخل سالن به ICHIRAN بروکلین بازگشت

نیویورک، 6 نوامبر 2020 / PRNewswire / – ناهار خوری داخل سالن در ICHIRAN بروکلین (خیابان 374 جانسون) با ظرفیت 25٪ بازگشت. رستوران ها می توانند در یکی از غرفه های Ramen Focus منحصر به فرد ، یا میزهای ناهار خوری معمولی ICHIRAN بنشینند. ICHIRAN نیز به سیستم اولین خدمت اولین بار خود بازگشته است. از این پس رزرو انجام نمی شود 6 نوامبر. کلیه رزروهایی که برای تاریخ های آینده تأیید شده اند همچنان حفظ می شوند.

برای سلامتی و ایمنی شامخواران و کارمندان ICHIRAN ، رستوران از موارد زیر پیروی می کند شهر نیویورک دستورالعمل های ایمنی بهداشتی برای ناهار خوری در محیط داخلی. رستوران های ICHIRAN در سراسر جهان اقدامات اضافی مانند نصب تشک کفش ضد عفونی کننده برای تمیز کردن کف کفش را نیز انجام داده اند. بسیاری از اقدامات آن در رسانه های مختلف بین المللی نیز به نمایش در آمده است.

بهداشت و ایمنی – مدل ICHIRAN

  • غرفه های Ramen Focus ، ثبت اختراع شده در ژاپن، به افراد ناهارخوری کمک کنید فاصله اجتماعی را حفظ کنند. غرفه ها یک تجربه ناهار خوری نیمه خصوصی و فردی را با موانعی در دو طرف غرفه ارائه می دهند. پرده بسته بامبو دهانه محل قرارگیری رامن را می پوشاند تا فضای کاملاً بسته ای ایجاد شود.
    متخصصان بیماری های عفونی ژاپن اظهار داشتند که غرفه های Ramen Focus “در جلوگیری از عفونت توسط قطرات” در هوا م effectiveثر است. نسخه ای از طراحی غرفه های ما اکنون در بسیاری از سفره خانه های مدارس و فودکورت ها در سراسر کشور مورد استفاده قرار می گیرد ژاپن و آسیا.
  • هر کسی که وارد رستوران می شود (چه غذاخوری و چه کارمند) دمای خود را بررسی می کند. از میهمانان ناهار خوری داخل سالن خواسته می شود اطلاعات تماس یک نفر در گروه را برای اهداف ردیابی تماس ارائه دهند.
  • ماسک و دستکش در دسترس افراد غذاخوری خواهد بود. از غذاخورها خواسته می شود که ماسک خود را همیشه بخورند ، مگر اینکه غذا بخورند یا بنوشند. ضد عفونی کننده دست نیز به راحتی در دسترس است.
  • ICHIRAN یک قدم اضافی برمی دارد و همه رستوران ها را تشویق می کند تا کف کفش های خود را روی تشک کفش ضد عفونی کننده در ورودی تمیز کنند تا از ردیابی آلودگی ها و میکروب های خارجی جلوگیری کند.
  • همه کارمندان موظف هستند همیشه ماسک و دستکش داشته باشند و حداقل ساعت یک بار دست بشویند. قبل از هر شیفت کاری ، کارمندان تحت آزمایش های روزانه بهداشتی قرار می گیرند ، از جمله اینکه دمای آنها را گرفته اند.
  • سطوح با لمس بالا با ضد عفونی کننده های حاوی الکل هر ساعت یا بیشتر تمیز می شوند.
  • بعد از رفتن هر غذاخوری ، غرفه ها و میزهای Ramen Focus بهداشتی می شوند. غذاخوری ها همچنین می توانند درست قبل از نشستن درخواست کنند که صندلی هایشان سالم شود.
  • ICHIRAN در سیستم تهویه مطبوع خود از فیلترهای MERV-13 که دارای بالاترین امتیاز هستند ، استفاده می کند.
  • چک لیست های تمیز کردن و تمیز کردن برای مشاهده عمومی در دسترس است تا تأیید کند که چه مواردی از نظر بهداشتی و آخرین مرتبه تمیز شده است.

ساعت و جزئیات رستوران

مکان: خیابان جانسون 374 بروکلین ، نیویورک 11206

ساعت ها:

دوشنبه – جمعه: 4 بعد از ظهر – 21:30


شنبه – یکشنبه: 12 شب – 9:30 شب

خارج کردن و تحویل از طریق UberEats و GrubHub در دسترس است.

مخاطب:
یوری حنایی / آنی چن
تیم روابط عمومی
پست الکترونیک: [email protected]

تصاویر مرتبط

classic-tonkotsu-ramen.jpg
Tonkotsu Ramen کلاسیک
Tonkotsu Ramen کلاسیک ICHIRAN در کاسه Jubako مخصوص طراحی شده با الهام از جعبه های ناهار چند طبقه سنتی ژاپنی.

لینک های مربوطه

سایت رسمی ICHIRAN

منبع ایچیران ایالات متحده آمریکا، INC

اخبار مرتبط  بازار صدور گواهینامه غذا ارزش 6.2 میلیارد دلار تا سال 2025