میان وعده های جشن و خوش طعم برای تعطیلات

هرچند که در پای دوست داشتنی است ، اسپند یک مغز همه کاره است که می توان از آن خارج از پوسته پای استفاده کرد – آنها را به یک مخلوط میان وعده اضافه کنید ، آنها را در گرانولا قرار دهید یا مستقیم از کیسه روی آنها بچینید. خوشمزه و مغذی ، 1 اونس اسپند 3 گرم پروتئین گیاهی و 3 گرم فیبر ، به علاوه 12 گرم چربی اشباع نشده خوب و فقط 2 گرم چربی اشباع شده ارائه می دهد – عالی برای تأمین انرژی شما در خریدهای طولانی در تعطیلات.

در این فصل از تعطیلات ، تعداد انگشت شماری از این ادویه جات ترشی جات را برای یک میان وعده شیرین و خوش طعم هنگام تزئین خانه یا بسته بندی کادوها در اواخر شب نوش دهید ، یا یک کاسه برای خانواده تهیه کنید.

همچنین می توانید نسخه های به اندازه میان وعده دسرهای تعطیلات مورد علاقه خود را تهیه کنید تا در هنگام اشتیاق یک غذای سریع و خوشمزه در دسترس داشته باشید. دانه های خرد شده خرد شده به این گزش های پای کدو تنبل بدون پخت بدون پخت ، شیرینی خوش طعم و غنی از مواد مغذی اضافه می کنند ، در حالی که نیمه های اسپند جلوه ای جشن به این براونی های اسپند گوزن شمالی می دهد.

در AmericanPecan.com دستورهای غذایی مقوی ، خوشمزه و جشن بیشتری را کشف کنید.

براونی های گوزن شمالی
زمان آماده سازی: 20 دقیقه
زمان پخت: 15 دقیقه
عملکرد: 20 براونی

اسپری پخت و پز ناپایدار
1 چوب (1/2 فنجان) کره بدون نمک ، ذوب شده
1 قاشق غذاخوری روغن اسپند یا روغن کلزا
1 فنجان ، به علاوه 2 قاشق غذاخوری ، شکر دانه ریز
2 تخم مرغ بزرگ
1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
1/2 فنجان آرد همه منظوره
1/2 فنجان پودر کاکائو
1 قاشق چایخوری پودر اسپرسو (اختیاری)
1/4 قاشق چایخوری نمک کوشر
20 نیمه اسپند خام ، نصف شده
40 کره چشم آب نبات
20 آبنبات شکلات قرمز
1/4 فنجان چیپس شکلات

اخبار مرتبط  10 نفر از مجریان راحتی به برنامه محتویات انجمن رهبری به چشم انداز اضافه شدند

فر را با دمای 350 درجه گرم كنید و قالب مینی مافین را با اسپری مخصوص پخت و پز ضد اسپری اسپری كنید.

در ظرف بزرگ کره ذوب شده ، روغن و شکر را هم بزنید تا کاملاً با هم ترکیب شوند. تخم مرغ و عصاره وانیل اضافه کنید. آنقدر بزنید تا مخلوط غلیظ و رنگ پریده شود ، حدود 1 دقیقه.

آرد و پودر کاکائو را الک کنید. در صورت تمایل پودر اسپرسو و نمک اضافه کنید. با استفاده از کفگیر لاستیکی ، مواد خشک را درون مخلوط کره بریزید تا زمانی که کاملاً ترکیب شوند. خمیر باید ضخیم باشد.

با استفاده از یک قاشق غذاخوری شیرینی کوکی ، خمیر را به قالب مینی مافین آماده شده منتقل کنید. 13-15 دقیقه بپزید تا زمانی که خلال دندان وارد شده در مرکز آن بیشتر تمیز و با مقداری خرده ریز در آید.

چیپس شکلات را به کاسه ضد حرارت اضافه کنید. مایکروویو تا زمانی که صاف و ذوب شود. شکلات ذوب شده را داخل کیسه ساندویچ بریزید و قسمت کوچکی از گوشه آن را برش دهید تا به عنوان نوک استفاده شود. از شکلات ذوب شده برای چسباندن شاخهای اسپند ، کره آب نبات و بینی های آب نبات قرمز به رنگهای قهوه ای استفاده کنید.

اخبار مرتبط  گزارش اسرائیل Corp. نتایج مربوط به سه ماهه دوم سال 2020

اجازه دهید شکلات قبل از انتقال براونی ها به ظرف ضد آب ، خودش را بگیرد.

توجه: براونی ها تا سه روز تازه می مانند.

نان شیرینی زنجبیلی
زمان آماده سازی: 5 دقیقه
زمان پخت: 40 دقیقه
عملکرد: 2 فنجان (6 وعده)

1 تخم مرغ بزرگ ، زده شده
2 فنجان نصف اسپند خام
2 قاشق غذاخوری شکر دانه ریز
2 قاشق غذاخوری شکر قهوه ای روشن
2 قاشق چایخوری مخلوط ادویه نان شیرینی زنجفیلی
نمک 1 پیمانه

فر را با دمای 300 درجه گرم کنید. ورق پخت را با کاغذ روغنی آماده کنید. کنار گذاشتن

در یک کاسه بزرگ ، از چنگال استفاده کنید تا تخم مرغ زده شود تا کف شود. اسپندها را اضافه کرده و هم بزنید تا روکش شوند. دانه های اسپند را با شکر دانه ریز ، شکر قهوه ای ، ادویه نان زنجبیلی و نمک بپاشید. هم بزنید تا یکدست شود. اسپندها را به صورت لایه یکنواخت روی ورق پخت آماده پخش کنید.

دانه های اسپند را 40 دقیقه بپزید و در نیمه راه هم بزنید. اجازه دهید اسپندها کاملاً خنک شوند.

توجه: دانه های اسپند را می توان تا چهار روز در ظرف ضد هوای نگهداری كرد.

نیش پای پای کدو تنبل بدون پخت
زمان آماده سازی: 15 دقیقه
زمان سرما: 1 ساعت
عملکرد: 12 لقمه (6 وعده)

پوسته:
1 1/2 فنجان قطعات اسپند خام
3/4 فنجان خرمای بدون هسته (حدود 7 عدد) ، 10 دقیقه در آب گرم خیسانده شود
نمک صورتی 1 پیمانه

اخبار مرتبط  Changzhou ، شهر شرقی چین ، گردشگری را از طریق پخش زنده ترویج خواهد کرد

پر كردن:
1/3 فنجان پوره کدو تنبل
1/3 فنجان شیر نارگیل پرچرب
1 قاشق چایخوری ادویه کدو تنبل
1/4 فنجان شربت افرا
نمک صورتی 1 پیمانه
1 پیمانه کلاژن پیمانه (اختیاری)
12 نیمه اسپند خام ، برای روکش

تهیه پوسته: در غذاساز ، قطعات اسپند ، خرما و نمک تخلیه شده را پردازش کنید تا مخلوط شوند و “خمیر” به صورت گلوله در آید.

برای تهیه پر کردن: در کاسه ، پوره کدو تنبل ، شیر نارگیل ، ادویه کدو تنبل ، شربت افرا ، نمک صورتی و پپتیدهای کلاژن را در صورت تمایل ترکیب کنید. هم بزنید تا یکدست شود.

قالب کاپ کیک را خط بزنید و مخلوط پوسته را به طور مساوی توزیع کنید ، تقریباً 1/2 قاشق غذاخوری در هر دهانه کاپ کیک. با استفاده از انگشتان ، پوسته را به لایه یکنواخت فشار دهید.

پر کردن کیک کدو تنبل را به طور مساوی در دهانه ها پخش کنید تا زمانی که قوطی ها تقریباً نصف شوند.

روی هرکدام را با یک نصف اسپند بگذارید و حداقل یک ساعت در فریزر قرار دهید.

مایکل فرانسوی
[email protected]
1-888-824-3337
editors.familyfeatures.com

درباره سندیکا تحریریه ویژگی های خانواده

یک منبع اصلی برای غذای با کیفیت بالا ، سبک زندگی و محتوای خانه و باغ ، Family Features نکات موضوعی و فصلی ، غذاهای آماده ، اطلاعات ، دستور العمل ها ، فیلم ها ، اینفوگرافیک و موارد دیگر را به خوانندگان ارائه می دهد. مقالات و اطلاعات اضافی را در Culinary.net و eLivingToday.com بیابید.

SOURCE سندیکا تحریریه ویژگی های خانواده

لینک های مربوطه

http://www.familyfeatures.com