ناهار خوری داخل سالن به ICHIRAN Midtown West بازمی گردد

نیویورک، 21 نوامبر 2020 / PRNewswire / – ICHIRAN Midtown West با صرف ناهار خوری در محیط داخلی در ساعت 4:00 بعد از ظهر روز دوشنبه، 23 نوامبر. این مکان فقط در 16 نوامبر فقط برای بارگیری و تحویل بازگشایی شد ، اما اکنون به دلیل درخواست های فراوان طرفداران ICHIRAN ، سرویس ناهارخوری با ظرفیت 25٪ را از سر می گیرد.

اخبار مرتبط  Milano Colori اسپری ، ژل و دستمال سفره نسل بعدی را از یک کنسرسیوم صنعتی علیه Corona ، همه با Polygiene ViralOff راه اندازی کرد.

تمام رستوران های ICHIRAN به پروتکل های بهداشتی و ایمنی سختگیرانه پایبند هستند و اقدامات ویژه ای در زمینه پیشگیری از عفونت برای غذاخوری های خود انجام داده اند تا با خیال راحت از یک کاسه رام لذت ببرند. بسیاری از این اقدامات همچنین مورد توجه رسانه های بین المللی قرار گرفته است.

  • تشک کفش ضد عفونی کننده برای تمیز کردن کف کفش.

* غذاخوری ها توصیه می شود هنگام ورود به رستوران ، کف کفش های خود را تمیز کنند تا از ردیابی آلودگی ها و میکروب های بیرون جلوگیری کنند.

  • غرفه Ramen Focus ICHIRAN

غرفه Ramen Focus ، ثبت اختراع شده در ژاپن، به غذاخوری ها کمک می کند تا از نظر اجتماعی فاصله بگیرند. تقسیم کننده در دو طرف غرفه و یک پرده بامبو که دهانه جلوی آن را می پوشاند ، فضای غذاخوری نیمه خصوصی و نیمه خصوصی را فراهم می کند که تقریباً کاملاً محصور شده است.

* متخصصان بیماری های عفونی ژاپن اظهار داشتند که غرفه های Ramen Focus در پیشگیری و کاهش عفونت ناشی از قطرات “موثر” هستند.

* طرح غرفه ICHIRAN در حال حاضر در سفره خانه ها و فودکورت ها در سراسر ژاپن و آسیا.

  • رستوران ها و کارمندان دمای خود را بررسی می کنند.

* از مهمانان خواسته می شود اطلاعات تماس یک نفر در گروه را برای اهداف ردیابی تماس ارائه دهند.

  • همه کارمندان موظف هستند همیشه ماسک و دستکش داشته باشند و مرتباً دست های خود را بشویند.

* شستن مکرر دست از طریق چک لیست کنترل می شود.

* همه کارمندان قبل از شروع هر شیفت روزانه تحت آزمایش غربالگری سلامت قرار می گیرند که شامل بررسی دما است.

  • ماسک و دستکش در دسترس افراد غذاخوری خواهد بود.

* به غذاخوری ها توصیه می شود که همیشه ماسک بزنند ، مگر اینکه غذا بخورند یا بنوشند.

* ضد عفونی کننده دست نیز به راحتی در دسترس است.

  • ICHIRAN از فیلترهای MERV-13 در سیستم تهویه مطبوع خود استفاده می کند.
  • چک لیست های تمیز کردن و ضد عفونی کردن برای مشاهده عمومی در دسترس است تا تأیید کند که چه مواردی از نظر ضدعفونی شده و آخرین بار تمیز شده است.

ساعت و جزئیات رستوران

مکان: خیابان سی و یکم 132 نیویورک، نیویورک 10001

ساعت ها:

تحویل و تحویل: 12:00 PM – 9:30 PM (هر روز)

ناهار خوردن در: 4 عصر – 9:30 عصر (هر روز)

* صندلی ها به 10 غرفه کانونی Ramen (ظرفیت 25٪) محدود می شوند

* منوی غذای کامل در دسترس نیست. برای جزئیات بیشتر به سایت رسمی مراجعه کنید.

* حمل و تحویل از طریق Uber Eats ، GrubHub ، Chowbus و DoorDash در دسترس است

درباره ICHIRAN: www.ichiranusa.com

ICHIRAN یک رستوران معتبر رامن است که متخصص رامن در تونکوتسو (آبگوشت استخوان گوشت خوک) است. ICHIRAN در شهر کوچک فوکووکا ، ژاپن در سال 1960. ICHIRAN بعنوان برجسته ترین متخصص در tonkotsu ramen ، با سالها تحقیق علمی ، آبگوشت و رشته فرنگی منحصر به فرد خود را تولید کرده است. اولین رستوران رامن است که سفارشی سازی رامن را ارائه می دهد ، همچنین اولین رستوران است که با غرفه های Ramen Focus – یک غرفه غذاخوری جداگانه که برای یک وعده غذایی خصوصی و آرام طراحی شده اند ، یک تجربه ناهار خوری بی نظیر ایجاد می کند.

مخاطب:

یوری حنایی / آنی چن
تیم روابط عمومی
پست الکترونیک: [email protected]

پرونده های مرتبط

اطلاعیه مطبوعاتی_MW_Indrings Indoor Returns_Nov23_2020_EN.pdf

تصاویر مرتبط

ichiran-classic-tonkotsu-ramen.jpg
ICHIRAN کلاسیک Tonkotsu Ramen
رامن معتبر tonkotsu (آبگوشت استخوان گوشت خوک) در کاسه هایی با الهام از جعبه های ناهار سنتی چند طبقه ژاپنی سرو می شود.

لینک های مربوطه

سایت رسمی ICHIRAN

منبع ایچیران ایالات متحده آمریکا.، INC

لینک های مربوطه

https://www.ichiranusa.com/