اسلوونی به عنوان منطقه اروپایی غذا در سال 2021 نامگذاری شد
دفتر توریستی اسلوونی خوشحال است که اسلوونی به عنوان منطقه اروپایی غذا 2021. نامگذاری شده است. اسلوونی ترکیبی از یک گوشت گاو طبیعی غنی و سنت های سنتی غذا با تأثیرات گسترده ایتالیا در غرب است ، اتریش در شمال و مجارستان و کرواسی در شرق. این را با آشپزهای کلاس جهانی ، یک راهنمای جدید میشلن و شراب های برجسته جهانی ترکیب کنید ، و شما خواهید فهمید که چرا اسلوونی یکی از جذاب ترین پایتخت های آشپزی در اروپا است.
مزیت بی نظیر سرآشپزهای اسلوونیایی دسترسی ممتاز آنها به مواد اولیه محلی است. فلسفه آشپزی آن مبتنی بر اصل “باغ به میز” است و این فلسفه ای است که در روابط نزدیک آشپزها و تولیدکنندگان محلی و همچنین ارتباطات عمیق بین مناظر اسلوونی و تجارب سنتی آشپزی منعکس شده است.
اولین راهنمای میشلن اسلوونی منتشر شد
2020 سالی بود که اولین راهنمای میشلن اسلوونی رونمایی شد. در کل 52 رستوران ذکر شده و در مجموع به شش سرآشپز در مجموع هفت ستاره میشلین تعلق می گیرد.
تمبر جدید غذای سبز اسلوونی اعلام شد
دفتر گردشگری اسلوونی برای حمایت بیشتر از تعهد اسلوونی به غذای سبز در همه سطوح ، برچسب جدید “غذای سبز اسلوونی” را اعلام می کند که به بخشی از طرح سبز گردشگری اسلوونی تبدیل می شود. این یک برنامه صدور گواهینامه است که از مقاصد و ارائه دهندگان خدمات که پایداری را در مرکز فعالیت های خود قرار می دهند ، تجلیل می شود.
شراب اسلوونی به اوج های جدید جهان می رسد
شراب اسلوونی را فراموش نکنیم ، زیرا قدیمی ترین تاک جهان در شهر ماریبور اسلوونی رشد می کند. به چندین شراب ساز بوتیک اسلوونی جوایز برتر جهانی برای شراب هایشان اهدا شده است. جوایز جهانی شراب Decanter امسال همچنین اسلوونی را با جمع آوری رکورد جوایز روبرو کرد – شراب پرتقال تولید شده در منطقه شمال شرقی اسلوونی توسط Decanter به عنوان بهترین در جهان شناخته شد.
همه اینها را با هم تلفیق کنید و به زودی خواهید فهمید که چرا اسلوونی در اروپا برای بازدید از ماجراهای آشپزی منحصر به فرد و معتبر در سال 2021 حتماً باید به اروپا سفر کند. در اسلوونی بخش ویژه ای به داستان بوتیک آشپزهای نوآور اسلوونی و ارتباط آنها با تولیدکنندگان محلی و مواد با کیفیت اختصاص یافته است.
عکس: https://mma.prnewswire.com/media/1385895/Green_Gastronomy.jpg
SOURCE هیئت جهانگردی اسلوونی