واشنگتن، 23 دسامبر 2020 / PRNewswire / – اظهار نظر در مورد گزارش های فریبکار فاکس نیوز ، رئیس موسسه گوشت و مدیر عامل شرکت جولی آنا پاتس گفت:
“در حالی که گروه های حاشیه ای وقت خود را صرف تبلیغات و شوخی های خودخواهانه می کنند ، اسمیت فیلد و سایر اعضای م Instituteسسه میث با موفقیت اقداماتی را کاهش داده اند که نرخ عفونت کارگران گوشت و مرغ را به کمتر از 8 برابر در جمعیت عمومی کاهش داده است. متمرکز بر تأمین واکسیناسیون با اولویت بالا برای ایجاد تلاشهای م effortsثر در پیشگیری از COVID-19 است که کارگران را در هنگام تغذیه آمریکا ایمن نگه می دارد.
اولویت بندی واکسن ها برای کارگران گوشت و مرغ های خط مقدم بیش از 1.5 میلیارد دلار در اقدامات جامع پیشگیری از COVID-19 که صنعت از بهار تاکنون اجرا کرده است. جزئیات بیشتر در مورد اقدامات ایمنی و بهداشت COVID-19 اعضای م Instituteسسه گوشت و کمک های تسکینی COVID-19 در اینجا موجود است.
موسسه گوشت آمریکای شمالی صدای اصلی صنعت گوشت و مرغ است. اعضای م Instituteسسه میت اکثریت قریب به اتفاق گوشت گاو ، گوشت خوک ، گوشت بره و طیور ایالات متحده را پردازش می کنند ، همچنین تجهیزات و مواد مورد نیاز برای تولید مطمئن ترین و با کیفیت ترین محصولات گوشت و مرغ را تولید می کنند. اطلاعات بیشتر در در meatinstitute.org
منبع موسسه گوشت آمریکای شمالی
لینک های مربوطه
https://www.meatinstitute.org