پیتسبورگ، 28 دسامبر 2020 / PRNewswire / – یک مخترع گفت ، “من می خواستم روشی ایمن برای روشنایی دستشویی در شب ایجاد کنم.” فرانکفورت ، کی.، “بنابراین من چراغ SHOWER STALL NIGHT LIGHT را اختراع کردم. طراحی من نیازی به روشن کردن چراغهای روشن و کور کننده بالای سر هنگام رفتن به دستشویی در نیمه شب را از بین می برد.”
اختراع در انتظار ثبت اختراع مجموعه ای از نور شب جدید را برای حمام فراهم می کند. با این کار ، گزینه ای جایگزین چراغ های روشن پلاگین سنتی می شود. در نتیجه ، ایمنی و دید را افزایش می دهد. این اختراع دارای طرحی کاربردی و همه کاره است که استفاده از آن آسان است ، بنابراین برای خانوارها ، اقامتگاه های مسکونی مسکونی ، خوابگاه ها و متل ها ایده آل است. علاوه بر این ، در تغییرات طراحی قابل تولید است و نمونه اولیه آن موجود است.
طرح اصلی به لوئیزویل دفتر فروش InventHelp. در حال حاضر برای مجوز یا فروش به تولیدکنندگان یا بازاریابان در دسترس است. برای اطلاعات بیشتر ، بخش 19-LUV-141 را بنویسید ، InventHelp ، خیابان 217 نهم ، پیتسبورگ ، پنسیلوانیا 15222 ، یا با شماره (412) 288-1300 داخلی تماس بگیرید. 1368. درباره خدمات ارسال اختراع InventHelp در http://www.InventHelp.com بیشتر بیاموزید
منبع InventHelp
لینک های مربوطه
http://www.inventhelp.com