هر لقمه را با سیب زمینی بشمارید

دنور، 29 دسامبر 2020 / PRNewswire / – “این رسمی است: آخرین دستورالعمل های رژیم غذایی برای آمریکایی ها بار دیگر اهمیت مصرف بیشتر سبزیجات مانند سیب زمینی تأمین کننده پتاسیم و ویتامین C را تأیید کرده است.1

“دستورالعمل های رژیم غذایی 2020-2025 برای آمریکایی ها بر افزایش مصرف سبزیجات غنی از مواد مغذی متمرکز است. آمریکایی ها می توانند با انتخاب سیب زمینی گام های ساده ای برای تغذیه سالم بردارند. به عنوان یک سبزیجات غنی از مواد مغذی ، سیب زمینی از هر سه الگوی غذایی سالم پشتیبانی می کند – ایالات متحده سالم ، سالم گیاهخواری و مدیترانه ای سالم – در دستورالعمل های رژیم غذایی برای آمریکایی ها تعریف شده است. تطبیق پذیری سیب زمینی همچنین بدان معنی است که آنها می توانند به راحتی در وعده های غذایی در انواع مختلف تنظیمات شخصی و فرهنگی برای صبحانه ، ناهار و شام قرار گیرند.

“برای اولین بار در تاریخ راهنمای کمیته در مورد تغذیه و سلامت ، دستورالعمل های رژیم غذایی همچنین توصیه های خاصی را برای افراد زیر دو سال در نظر گرفته است ، همچنین از سیب زمینی به عنوان اولین غذای سالم برای نوزادان و کودکان نوپا حمایت می کند.

“سیب زمینی منبع خوبی از پتاسیم است ، علاوه بر اینکه منبع عالی ویتامین C است ، 30٪ از ارزش روزانه را در هر وعده تأمین می کند ، 30٪ ارزش روزانه را در هر وعده تأمین می کند. ویتامین C ممکن است به حمایت از سیستم ایمنی بدن کمک کند ،2 که به احتمال زیاد برای آمریکایی ها در حالی که به سال 2021 می رویم بسیار جالب توجه باشد.

اخبار مرتبط  بازار جهانی کارد و چنگال خوراکی جهانی (2019 تا 2026)

“علاوه بر این ، تحقیقات نشان می دهد که شما احتمالاً مدت طولانی تری احساس سیری می کنید3-5 و هنگامی که کربوهیدرات خوبی مانند سیب زمینی انتخاب می کنید از بدن با مواد مغذی مورد نیاز پشتیبانی کنید. یک وعده سیب زمینی دارای 26 گرم کربوهیدرات با کیفیت بالا است که می تواند به تأمین انرژی یک سبک زندگی فعال کمک کند. کربوهیدرات ها سوخت اصلی مورد استفاده مغز و ماهیچه ها در هنگام ورزش هستند.6 بسیاری از آمریکایی ها به رژیم های گیاهی روی آورده اند7 و به دست آوردن کافی پروتئین با کیفیت بالا در این فرایند مهم است. سیب زمینی حاوی 3 گرم پروتئین کامل است که می تواند به راحتی توسط بدن جذب شود.8،9

“بسیاری از آمریکایی ها با عدم امنیت غذایی دست و پنجه نرم می کنند و توصیه هایی را برای مصرف میوه و سبزیجات انجام نمی دهند.10 تحقیقات نشان می دهد که سیب زمینی یک سبزیجات مقرون به صرفه و مغذی است که مواد مغذی بیشتری در هر پنی نسبت به سایر سبزیجات فراهم می کند.11

“سیب زمینی یک گزینه مغذی و مقرون به صرفه است که می توان به طرق مختلف از آن لذت برد – از جمله آماده سازی های ساده و خوشمزه با داشتن چند ماده غذایی ، ترکیب آنها در یک رژیم غذایی سالم را آسان می کند. برای اطلاعات بیشتر در مورد تغذیه و تهیه سیب زمینی لطفا به سایت PotatoGoodness.com مراجعه کنید. “

اخبار مرتبط  Cierto Tequila برنده هشت جایزه بی سابقه در رقابت بین المللی شراب و ارواح 2020

# # #

درباره سیب زمینی ایالات متحده آمریکا
سیب زمینیها ایالات متحده آمریکا سازمان بازاریابی برای 2500 تولیدکننده سیب زمینی تجاری است که در آن فعالیت می کنند ایالات متحده. سیب زمینیها ایالات متحده آمریکا در سال 1971 توسط گروهی از تولید کنندگان سیب زمینی برای ارتقا promote فواید خوردن سیب زمینی تاسیس شد. امروز ، به عنوان بزرگترین صفحه کالاهای گیاهی ، سیب زمینی ایالات متحده آمریکا افتخار می کند که به عنوان یک مبتکر در صنعت تولید شناخته شده است. برای اطلاعات بیشتر در مورد سیب زمینی ایالات متحده آمریکا ماموریت “تقویت تقاضا برای سیب زمینی ایالات متحده” با ایجاد تغییر مثبت در صنعت از طریق رویکردهای نوآورانه و الهام بخش ، لطفاً به سایت PotactionsUSA.com مراجعه کنید.

استناد:

  1. وزارت کشاورزی ایالات متحده و وزارت بهداشت و خدمات انسانی ایالات متحده. دستورالعمل های رژیم غذایی برای آمریکایی ها ، 2020-2025. چاپ نهم. دسامبر 2020. در DietaryGulines.gov موجود است.
  2. ویتامین C: برگه های واقعی برای متخصصان بهداشت. وب سایت مکمل های غذایی م Instسسه های ملی بهداشت. https://ods.od.nih.gov/factsheets/VitaminC-HealthProfessional/. به روز شده 27 فوریه 2020. قابل دسترسی است 11 ژوئن 2020.
  3. Gelibter A و دیگران سیری بعد از مصرف سیب زمینی و سایر وعده های غذایی کربوهیدرات. Ann Nutr Metab. 2013 ؛ 62: 37-43.
  4. Akilen R و دیگران اثرات سیب زمینی و سایر غذاهای حاوی کربوهیدرات همراه با گوشت بر مصرف غذا ، گلیسمی و پاسخ سیری در کودکان. Nutr دیابت 2016 ؛ 6: e195.
  5. Holt SHA ، و دیگران شاخص سیری غذاهای رایج. مهره Eur J Clin. 1995 ؛ 49: 675-690.
  6. Thomas DT ، Erdman KA ، Burke ، LM. جایگاه آکادمی تغذیه و رژیم غذایی ، رژیم شناسان از کانادا، و کالج پزشکی ورزشی آمریکا: تغذیه و عملکرد ورزشی. مجله آکادمی تغذیه و رژیم غذایی. 2016 ؛ 116 (3): 501-528.
  7. بررسی غذا و بهداشت 2020 وب سایت شورای اطلاعات بین المللی غذا. https://foodinsight.org/wp-content/uploads/2020/06/IFIC-Food-and-Health-Survey-2020.pdf. اخرین به روز رسانی 9 ژوئن 2020. قابل دسترسی است 18 نوامبر 2020.
  8. Woolfe JA. سیب زمینی در رژیم غذایی انسان. 1987 دانشگاه کمبریج مطبوعات.
  9. King JC ، Slavin JL. سیب زمینی سفید ، سلامتی انسان و راهنمایی های غذایی. Adv Nutr. 2013 ؛ 4 (3): 393S-401S.
  10. Lee-Kwan SH ، Moore LV ، Blanck HM ، Harris DM ، Galuska D. اختلاف در مصرف میوه و سبزیجات مخصوص بزرگسالان – ایالات متحده، 2015. MMWR Morb Mortal Wkly Rep. 2017 ؛ 66: 1241–1247.
  11. دروونوسکی ا. معیارهای جدید تغذیه با قیمت مناسب: کدام سبزیجات بیشترین مواد مغذی را با کمترین هزینه تأمین می کنند؟ رژیم غذایی N Acad Nutr. 2013 ؛ 113 (9): 1182-7.
اخبار مرتبط  ایالات متحده 35.7 میلیارد دلار بازار خدمات HVAC تا سال 2030

منبع سیب زمینی ایالات متحده آمریکا

لینک های مربوطه

https://www.potatogoodness.com/