گزارش بازار جهانی پروتئین جلبک ها: بازار تا سال 2027 به 1.2 میلیارد دلار می رسد

DUBLIN، 30 دسامبر 2020 / PRNewswire / – گزارش “پروتئین های جلبک – مسیر بازار جهانی و تجزیه و تحلیل” به ResearchAndMarkets.com ارائه.

جلبک ها نسبت به منابع پروتئینی گیاهی و حیوانی پایدارترند. بازار برای رسیدن به 1.2 میلیارد دلار

پیش بینی می شود که بازار جهانی پروتئین های جلبکی به دست بیاید 1.2 میلیارد دلار آمریکا تا سال 2027 ، دنباله COVID-19 CAGR 6.6٪ بیش از دوره تجزیه و تحلیل 2020 تا 2027. با ادامه رشد جمعیت و کاهش زمین های قابل کشت ، تقاضا برای منابع پروتئین جایگزین آماده است تا شاهد رشد قوی باشد.

علاوه بر این ، جلبک ها در مقایسه با گیاهان دیگر به سرعت رشد می کنند و همچنین مقادیر بیشتری زیست توده را برای استفاده معادل زمین فراهم می کنند. سویا ، در حال حاضر یکی از بزرگترین منابع پروتئین گیاهی ، قسمت زیادی از زمین را برای کشت اشغال می کند. جلبک ها می توانند در کسری از سطح زمین رشد کرده و پروتئین بیشتری را تأمین کنند. علاوه بر این ، زباله های حاصل از محصولات پس از استخراج پروتئین می تواند برای خوراک آب و همچنین زیست توده برای تولید انرژی استفاده شود.

جلبک های دریایی و ریز جلبک ها به عنوان منابع محبوب پروتئین در جلبک ها ظاهر می شوند. انتظار می رود پروتئین های جایگزین از محبوبیت روزافزون میله های پروتئینی و میان وعده ها در میان افراد آگاه به سلامتی بهره مند شوند. تغییر روزافزون دور از گوشت گاو به سمت لوبیا ، تولیدکنندگان را به سمت ارائه گزینه های مبتنی بر پروتئین جلبک در نقاط قیمتی مقرون به صرفه سوق می دهد. پروتئین های جلبک به دلیل مزایای بیشماری که برای سلامتی نسبت به گیاهان اصلی دارند ، شناخته شده اند.

اسپیرولینا بر اساس خاصیت مبارزه با بیماری خود به دلیل وجود عناصر غذایی گیاهی و فیبر ، از حضور در جریان اصلی به عنوان یک ماده غذایی کاربردی و ماده رنگی غذایی طبیعی برخوردار است. محبوبیت پروتئین های گیاهی باعث تشویق تولیدکنندگان به سو ph استفاده از فیتوپلانکتون و کلرلا به عنوان سویه های اصلی می شود. از طرف تلنگر ، پروتئین های گیاهی اغلب فاقد اسیدهای آمینه ضروری خاص برای رشد بدن هستند. علاوه بر این ، محققان هنوز در دسترس زیستی و قابلیت هضم پروتئین های جلبکی نیستند. این عوامل نشان دهنده نیاز به شواهد علمی بیشتری برای اثبات کیفیت محصولات مبتنی بر پروتئین های جلبکی است.

اخبار مرتبط  شرکت Bouqs در حمایت از عدالت اجتماعی با گل فروشی چشم انداز موریس هریس همکاری می کند

جلبکها به ترتیب به عنوان سبزیجات مصرف می شوند و به ترتیب در کاربردهای صنعتی در جهان شرقی و غربی استفاده می شوند. با این حال ، تحقیقات نشان داده است که ریز جلبک ها همراه با ریز مغذی هایی مانند کلسیم ، ویتامین ها ، پلی فنول ها ، ید و کاروتنوئیدها دارای پروتئین های زیادی هستند. مانند سبزیجات مختلف غنی از پروتئین مانند لوبیای سویا ، فیلوم خاصی از جلبک ها مانند جلبک های دریای قرمز حاوی پروتئین های با کیفیت بالا هستند.

این ریز مغذی ها چندین بازیکن را بر آن دارد تا ریز جلبک ها را برای کاربردهای صنایع غذایی در نظر بگیرند. علاوه بر این ، برنامه های خوراک دام 30٪ از تولید جهانی جلبک را مصرف می کند. تعدادی از کشورها جلبک های خاصی را به عنوان خوراک مرغ تأیید کرده اند و برای استفاده از خوراک نیازی به تأیید یا آزمایش جدید ندارند.

محققان همچنین روش های موثر و مقیاس پذیر همراه با روش های استخراج مربوط به پروتئین های عملکردی موجود در جلبک سبز Tetraselmis suecica را ارائه داده اند. از نظر زیست شناختی ، جلبک ها در درجه اول به جلبک های دریایی و جلبک های کوچک تفکیک می شوند. در حالی که اولی ها موجودات پیچیده چند سلولی هستند که در محیط های دریایی و آب نمک نگهداری می شوند ، ریز جلبک ها ارگانیسم های تک سلولی و بسیار کوچکی را نشان می دهند که قادر به رشد در شرایط مختلف محیطی مانند قلیایی بودن ، pH ، نور خورشید ، یون ها و کودهای رقیب هستند. شرکت های مختلف جلبک های دریایی را از دریا جمع می کنند و به ویژه به کشورهای دیگر وارد می کنند فرانسه و ژاپن.

در حالی که برخی از این محصولات در مکمل های غذایی استفاده می شوند یا به طور مستقیم مصرف می شوند ، برخی دیگر برای استفاده به عنوان افزودنی های خوراکی ، به طور عمده در رژیم های غذایی ماهی مورد بررسی قرار می گیرند. علاوه بر روش های معمول استخراج پروتئین مانند هیدرولیز آنزیمی ، فرآیندهای فیزیکی و استخراج شیمیایی ، فن آوری های جدید مانند استخراج با کمک سونوگرافی ، میدان الکتریکی پالسی و استخراج با کمک مایکروویو در حال افزایش محبوبیت هستند.

اخبار مرتبط  4Front تاریخ مالی سال 2019 و تاریخ تماس و کنفرانس را اعلام می کند

عناوین اصلی تحت پوشش:

1. بررسی اجمالی بازار

  • تأثیر Covid-19 و رکود جهانی در حال ظهور
  • مقدمه ای بر پروتئین جلبک ها
  • فواید پروتئین های جلبک برای سلامتی
  • افزایش توجه به پروتئین های گیاهی
  • جلبک ها به عنوان یک جایگزین پایدار
  • جلبک ها: نمایش پتانسیل برای برنامه های غذایی
  • تقاضای طاقت فرسا برای منابع جایگزین پروتئین باعث می شود که پروتئین های جلبکی از حضور در مرحله مرکزی لذت ببرند: چشم انداز
  • محرکهای رشد پروتئینهای جلبکی
  • چالش ها
  • انواع محصولات پروتئین جلبک: اسپیرولینا و کلرلا برای اکثر بازارها حساب می شوند
  • منابع پروتئین جلبک ها
  • تجزیه و تحلیل توسط برنامه: بیشترین سهم مکمل های غذایی
  • تحلیل منطقه ای: اروپا و آمریکای شمالی بازار پروتئین جلبک را رهبری می کنند
  • سناریوی رقابتی: تحولات جالب جلبک گرا
  • فعالیت اخیر بازار
اخبار مرتبط  رشد تقاضا در بازار ابزار قدرت تا سال 2024 بسیار متفاوت است

2. بر انتخاب بازیکنان تمرکز کنید

  • Allmicroalgae – Natural Products SA
  • Corbion NV
  • شرکت سیانوتک
  • Earth Rise Nutritionals، LLC
  • انرژی ، شرکت
  • FEBICO (شرکت خاورمیانه Bio-Tec ، آموزشی ویبولیتین)
  • توسعه Heliae LLC
  • Nutress BV
  • Nutrex هاوایی
  • سر گیاه
  • چراغ رنگین کمان
  • Roquette Klotze GmbH & Co. KG
  • شرکت اسپیرا
  • هلدینگ TerraVia ، شرکت

3. بازارها و رانندگان

  • تغییر مصرف پروتئین در سراسر جهان
  • نیازهای غذایی به گسترش جمعیت جهانی چشم انداز بازار را بهبود می بخشد
  • پروتئین های جلبکی در مکمل های غذایی
  • تصویر در حال رشد از جلبک ها به عنوان منبع دقیق پروتئین به خوبی تأمین می شود
  • پروتئین های جلبکی در محصولات غذایی جذب می شوند
  • شرکت های غذایی که از جلبک ها برای برنامه های غذایی آینده مطلع می شوند
  • جلبک ها در برنامه های خوراک دام
  • روندهای Algaculture به نفع رشد هستند
  • تولید جلبک دریایی رشد می کند
  • افزایش تولید ریز جلبک ها
  • محصولات غذایی مبتنی بر پروتئین جلبک جدید به خوبی افزایش می یابد
  • تمرکز مصرف کننده بر روی مواد طبیعی و برچسب تمیز

4. چشم انداز بازار جهانی

برای اطلاعات بیشتر در مورد این گزارش به https://www.researchandmarkets.com/r/pn2dqw مراجعه کنید

Research and Markets همچنین خدمات تحقیق سفارشی را با ارائه تحقیق متمرکز ، جامع و متناسب ارائه می دهد.

تماس با رسانه:

تحقیقات و بازارها
لورا وود، مدیر ارشد
[email protected]

برای ساعات اداری E.S.T با شماره 1-917-300-0470 + تماس بگیرید
برای U.S./CAN می توانید با شماره تلفن رایگان + 1-800-526-8630 تماس بگیرید
برای ساعات اداری GMT ​​با +353-1-416-8900 + تماس بگیرید

نمابر ایالات متحده: 646-607-1907
نمابر (خارج از ایالات متحده): +353-1-481-1716

SOURCE تحقیق و بازارها

لینک های مربوطه

http://www.researchandmarkets.com