Chartwells K12 با 10 روند غذایی و تغذیه ای فقط برای کودکان و نوجوانان ، 2021 را آغاز می کند

بلوط بلوط ، بیماری.، 4 ژانویه 2021 / PRNewswire / – سال آینده بچه ها برای ناهار چه می خورند؟ میان وعده های سال 2021 چیست؟ از هر زمان صبحانه تا انواع بیشتر گزینه ها برای گیاهخواران و دامداران ، این 10 روند غذایی و تغذیه ای برای کودکان هزاران مدرسه در سراسر کشور را تحت تأثیر قرار داده است. طعم ها ، مواد اولیه و دستور العمل های رایج توسط سرآشپزها و متخصصان رژیم غذایی Chartwells K12 ایجاد شده است که بیش از 2 میلیون وعده غذا در روز سرو می کنند و متعهد به تبدیل سفره خانه های مدارس در سراسر کشور به مکان های شاد و سالم هستند.

سرآشپز گفت: “غذا در همه کارهای ما پیشتاز است و با گوش دادن به دانش آموزانی که هر روز خدمت می کنیم ، درک منحصر به فردی از آنچه بچه ها واقعاً دوست دارند بخورند ، داریم”. پیتر گیلهولی، معاون رئیس جمهور – آشپزی ، Chartwells K12. “تیم آشپزهای ما مشتاقانه در تهیه دستورهای نوآورانه و مهیج هستند که نه تنها با روند فعلی مواد غذایی ارتباط برقرار می کنند ، بلکه آنها را تنظیم می کنند.”

  1. صبحانه تمام روز – دیگر به طور اختصاصی برای ساعات اولیه صبح ، برخی از محبوب ترین وعده های غذایی که در سراسر کشور سرو می شوند ، دارای اقلام صبحانه سنتی برای ناهار – و حتی شام هستند. در طول روز ، بچه ها به دنبال تنوع بیشتر در غذاهای صبحانه خود هستند ، از جمله غذاهای مورد علاقه روزمره مانند نان تست فرانسوی دارچین با کمپوت سیب ، سوسیس ، نان شیرینی تخم مرغ و پنیر و اسموتی های موز بری ، تا غذاهای سنتی و غذاهای سنتی مانند Scrambled را از بین ببرند. Egz Pizzas ، Huevos Rancheros Tacos و Pumpkin Pie یک شب جو دوسر.
  2. ادویه بزن – با طیف گسترده ای از ادویه های شیرین و خوش طعم ، از جمله دارچین ، زردچوبه و فلفل چیلی آماده شوید تا طعم را به سطح بعدی برسانید. بچه ها بیش از هر زمان دیگری ماجراجو هستند ، علاقه مند به کشف طعم های جالب جدید و یادگیری ادویه های جدید هستند که می توانند طعم و تغذیه را نیز افزایش دهند! خواه یک ساندویچ مرغ گرم ناشویل یا یک کاسه کینوا سبزیجات کاری شده باشد ، دانش آموزان کشف کرده اند که ادویه خوب است!
  3. نیروگاه – علاوه بر گیاهخواران و گیاهخواران ، جوانان بیشتری خود را انعطاف پذیر می دانند. در واقع ، بر اساس Produ Blue Book ، بیش از دو سوم Gen Z ، متولدین سال 1995 – 2015 ، یک رژیم غذایی رو به جلو را ترجیح می دهند. کودکان می فهمند که افزودن گزینه های گیاهی بیشتر به رژیم غذایی خود ، برای سلامتی خود و کره زمین مفید است. به همین دلیل نوار غذاهای خلاقانه گیاهی همچنان بیشتر و بیشتر می شود. فراتر از اصول اولیه ، به دنبال پیشنهادهای خلاقانه تر گیاهی مانند Apple Beet Wheatberry Wraps ، Watermelon Edamame Poke Bowls و Jog Lentils Jooptery گیاه خوار باشید.
  4. بچه ها در آشپزخانه – پس از گذراندن وقت بیشتر در خانه در سال گذشته ، کودکان بیشتر درگیر تهیه غذا شدند. این خبر خوبی است زیرا بررسی ها نشان می دهد که دادن فرصت آشپزی به کودکان در سنین پایین یکی از بهترین راه ها برای الهام گرفتن از تغذیه سالم و عشق به وعده های غذایی خانواده است. همچنین می تواند آموزشی باشد ، مهارت های ریاضی را با اندازه گیری یا دیدن علم هنگام عمل در هنگام ترکیب مواد ، در آزمون قرار دهید. توانمند سازی کودکان برای پخت و پز نیز راهی عالی برای ترغیب غذاهای جدید به آنهاست ، به سرعت تبدیل چیزی که باید “بخورید” به آنچه آنها “می خواهند” بخورند. با سری آشپزخانه Discovery Kitchen در خانه Chartwells در آشپزخانه خود شروع کنید: https://www.chartwellsk12.com/discovery-kitchen/
  5. میان وعده سالم – “آیا می توانم یک میان وعده بخورم ؟!” ممکن است متداول ترین عبارتی باشد که در سال گذشته از کودکان شنیده شده است ، اما این فقط همه گیری نیست. رسم سه وعده غذایی مربعی در روز به زودی ممکن است از گذشته باشد ، زیرا بینش ها نشان می دهد دانش آموزان امروز وعده های کوچک را نسبت به سبک استاندارد غذا خوردن ترجیح می دهند. بچه ها که به سرعت تبدیل به “نسل میان وعده” می شوند ، بدنبال انواع میان وعده های سرگرم کننده ، خوشمزه و سالم مانند سیب زمینی سرخ کرده چغندر ، پاپ کورن مرتع ، جمع آوری موز Sunbutter و سبزیجات سبزیجات هستند تا انرژی آنها را در تمام روز حفظ کنند.
  6. غذاهای تقویت کننده حالت –تحقیقات فزاینده ای نشان داده است که غذا علاوه بر سلامتی جسمی می تواند بر خلق و خوی نیز تأثیر بگذارد. با اتصال آنچه که می خورند به احساس آنها ، بچه ها الهام می گیرند که گزینه های غذایی را انتخاب کنند که به آنها کمک می کند تا آرام تر ، هوشیار ، با اعتماد به نفس و موارد دیگر باشند. به عنوان مثال ، یک سالاد اسفناج و توت فرنگی باعث آرامش می شود ، زیرا اسفناج حاوی ویتامین فولات است که می تواند به کاهش اضطراب کمک کند. هویج و لعاب نارنجی می توانند به شما کمک کنند تا هشیار باشید ، زیرا هویج حاوی لوتئین است که به سلامت مغز کمک می کند.
  7. موارد دلخواه آمریکایی منطقه ای – خانواده ها سال گذشته را در نزدیکی خانه خود گذرانده اند ، اما این مانع از بررسی جوانه های چشایی آنها در کشور نمی شود. روحیه سفر جاده ای آشپزی همچنان ادامه خواهد یافت که بچه ها در مورد شهرهای جدید ، فرهنگ ها و میراث ها – همه از طریق قدرت غذا – اطلاعات کسب می کنند. از جانب نیواورلان’ امضای Po Boys به سالاد کابینفرنیای کاب و هات داگ به سبک شیکاگو ، غذاهای جدید فرصت هایی را برای ایجاد افق دیدنی ایجاد می کنند.
  8. محلی رشد کرده – یا به تنهایی رشد کرده اید – چه از باغهای مدرسه خودشان باشد و چه از مزارع اطراف ، بچه ها در حال توسعه ارتباط مادام العمر با محصولات تازه و محلی هستند. فراتر از چشیدن طعم دستور العمل های جدید با میوه ها و سبزیجات فصلی ، دانش آموزان در حال کشف آنچه برای رشد یک دانه است ، هستند. غذای عالی با بهترین مواد اولیه آغاز می شود و بچه ها می آموزند که محصولات تازه و محلی پایه و اساس عادات سالم و پایدار – و جوامع است.
  9. بهتر در کاسه – داخل سینی های صف قرار بگیرید ، کاسه ها اینجا هستند تا بمانند! پس از افزایش محبوبیت طی چند سال گذشته ، کاسه های دانه همچنان مورد توجه منو قرار می گیرند. بچه ها با داشتن طعم ها و مواد تشکیل دهنده ای که به راحتی قابل سفارشی سازی هستند ، مشتاقند مواد غذایی یک وعده غذایی را که در یک کاسه بسته بندی شده است بخورند. از یک گزینه گیاهخواری که طعم های جنوب غربی را در یک کاسه آزتک کینوا نشان می دهد تا یک غذای راحت سنتی با عطر و طعم شیرین و خوش طعم در یک کاسه جو و سیب زمینی شیرین گوشت افرا ، گزینه ها بی پایان هستند!
  10. ساندویچ های فوق العاده – گرچه ساندویچ ها از صدها سال پیش وجود داشته اند ، ناهار مدرسه بدون کلاس قدیمی در فهرست کامل نخواهد بود – اما این بدان معنا نیست که رشد نکرده است! بچه ها هنوز عاشق یک پنیر کبابی هستند ، اما اکنون آنها تمایل به ذوب کردن بادمجان بو داده Provolone Panini یا یک ساندویچ خوشمزه Mojo BBQ Pulled Pork دارند که کمی گرما ، کمی شیرین و یک مایع مرکبات را تحویل می دهد.
اخبار مرتبط  InventHelp Inventor لوازم جانبی محافظ کمربند ایمنی را توسعه می دهد (AAT-4506)

وی گفت: “بچه ها غذای سرگرم کننده و خوشمزه می خواهند. والدین وعده های غذایی سالم و مقوی می خواهند.” مارگی سایدل ، RD، LDN ، MPH ، معاون رئیس جمهور – تغذیه و پایداری ، Chartwells K12 ، که بزرگترین تیم متخصصان تغذیه ثبت شده در صنعت تغذیه مدارس را هدایت می کند. “همانطور که ما بهترین روندهای غذایی را برای سال 2021 شناسایی کردیم ، نیازهای تغذیه ای دانش آموزان را با توجه به ترجیحات چشایی آنها به دقت متعادل کردیم – دقیقاً مانند وعده هایی که در طول سال ارائه می دهیم.

اخبار مرتبط  با گنجاندن پاراگوئه ، اکنون تمام آمریکای جنوبی تحت حمایت قوانین جامع دود سیگار است

درباره Chartwells K12
هدف Chartwells K12 این است که اطمینان حاصل کند دانشجویان با سرو غذاهایی که بچه های عاشق غذا خوردن و ایجاد برنامه های غذاخوری سفارشی دارند ، کافه تریا را با شادتر و سالم تر از آنچه در آنجا هستند ترک می کنند. Chartwells K12 با بیش از 16000 همکار در 4100 مدرسه ، از م institutionsسسات بزرگ دولتی گرفته تا مدارس خصوصی کوچک و خصوصی ، بر اساس دهه ها تجربه غذا ، آموزش و بهره وری مبتنی بر استعدادهای عالی آشپزی ، تغذیه ، سلامتی و پایداری ساخته شده است. برای اطلاعات بیشتر ، به سایت www.ChartwellsK12.com مراجعه کنید.

اخبار مرتبط  LESS_ به رشد خود ادامه می دهد و خود را برای دور بعدی تأمین مالی آماده می کند

تماس با رسانه:
لیزا کلیبان، معاون ارتباطات
[email protected]

SOURCE Chartwells K12