میامی، 6 ژانویه 2021 / PRNewswire / – Counco Zero ، یک سری جدید از گل رز و شراب های کم قند ، امروز رسماً با توزیع قوی ، مصرف سریع از مشتریان رستوران که صدها مورد را در ماه تخلیه می کند ، و یک استراتژی بازاریابی هیجان انگیز در سراسر دیجیتال ، اجتماعی ، تأثیرگذار و تبلیغات سنتی. محصول در تولید می شود ایتالیا از یکی از بهترین شراب سازان منطقه ، Peninsola ، و دارای یک روش اختصاصی برای ایجاد یکی از اولین شراب ها با کمتر از سه گرم قند در هر لیتر.
این شرکت توسط یک تیم رویایی واقعی از بنیانگذاران و شرکا ، از جمله مدیرعامل ، راه اندازی شده است اروین ماچادو، ساملیای مشهور دارای گواهینامه دادگاه استادان ، مدیر نوشیدنی و کارآفرین.
ماچادو گفت: “من همیشه احساس می کردم که تصمیم گیری بین سلیقه و سبک زندگی سالم یک انتخاب نادرست است.” “Procedco Zero اثبات می کند که کیفیت باورنکردنی ایتالیا می توان به گونه ای لذت برد که علاقه مندان به شراب با سلامتی می توانند بدون احساس گناه مزه کنند! “
توزیع شده توسط Breakthru Beverages ، یک توزیع کننده برجسته که دارای 7000 نفر از همکاران و نمونه کارها از مارک های برتر شراب ، روح و آبجو با بیش از 5 میلیارد دلار در فروش سالانه.
داستان اصلی این برند با شرابهای Peninsola در ایتالیا – منطقه افسانه ای شمال شرقی کشور – آغاز می شود فریولی ونزیا جولیا دقیق بودن از تپه های صخره ای تا ارتفاع 600 متری سطح دریا ، باغ های انگور برخی از بهترین انگورهای با کیفیت را برای جهان شراب تولید می کنند. پنینسولا از طریق پرورش انگور متمرکز و آگاهی عمیق از هر یک از انگورها ، با بیشترین توجه به کشت می پردازد.
دو محصول اول از مارک نوپا هستند
- دادستان ، از بهترین انگورهای گلرا که در تپه های کشور برداشت می شوند ، ساخته شده اند ایتالیا فریولی ونزیا جولیا منطقه ، و سپس با رویکرد جدید ما تخمیر می شود تا محتوای قند را بسیار کم نگه دارد. یک دسته گل هماهنگ ظرافت و عمق این شراب گازدار متمایز را فراهم می کند که تازه روی کام است و با رایحه های یک اقاقیای گل ویستریا و میوه های تازه سفید تعارف می شود.
- Spumante Rosé ، از بهترین انگورهای مرکبات Merlot که به همین روش برداشت می شوند ، ساخته شده اند. این شراب خوب و زیبا با ایجاد دسته گل توت فرنگی و توت های قرمز منحصر به فرد ، عطر و بوی جنگل را تداعی می کند. شدید و مداوم ، زنده و ابریشمی است و تصفیه شده ترین کام ها را به وجد می آورد.
ماچادو افزود: “تجربه برخورد تاریخ غنی با حساسیت مدرن بسیار هیجان انگیز است ، زیرا ما در واقع یک منطقه افسانه ای ایتالیا را با یک روند علمی جدید که نوآوری تازه ای را به بازار می آورد ، متحد می کنیم.”
درباره PROSECCO ZERO
پکوکو صفر از یک همکاری مثمر ثمر بین این دو متولد شد اروین ماچادو، یک ساملیای محترم ، مدیر نوشیدنی و کارآفرین ، و Peninsola Wines ، یکی از ایتالیا مشهورترین شراب سازان. این تیم جمعی با استفاده از یک فرمول منحصر به فرد ، با ترکیب تاریخ غنی و سنت با کیفیت با یک روش تخمیر جدید ، قند را بسیار کم (کمتر از 3 گرم در لیتر) و بدون احساس گناه حفظ کردند.
منبع Counco Zero