به عنوان مثال ، گردو یک آشپزخانه چند قلو است و کاربردهای آن فراتر از کالاهای پخته شده است. در حقیقت ، از گردو می توان به عنوان یک گزینه ساده و گوشت کامل غذایی استفاده کرد. یک اونس گردو حاوی مواد مغذی مهمی از جمله 4 گرم پروتئین ، 2 گرم فیبر ، 2.5 گرم چربی اشباع نشده ، 13 گرم چربی اشباع نشده و 2.5 گرم اسید ضروری امگا 3 آلفا-لینولنیک است.
گردو را به عنوان جایگزین گوشت ، در دستورالعمل هایی مانند کوفته گوشتی بدون گوشت گردو یا پیتزا با گردو خرد شده گیاهی امتحان کنید و دستورالعمل های بیشتری برای گیاهان در walnuts.org/plantrecipes پیدا کنید.
کوفته گوشتی بدون گردو
زمان کل: 42 دقیقه
خدمات: 4
1 |
قاشق غذاخوری روغن زیتون |
1/4 |
پیاز پیاز خرد شده |
1 |
قاشق چای خوری سیر خرد شده |
1 |
قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی |
1/2 |
فنجان گردوی کالیفرنیا ، خرد شده |
1/4 |
فنجان برنج قهوه ای پخته شده |
1/4 |
فنجان فلفل قرمز تفت داده شده خرد شده |
1/4 |
فنجان آرد سوخاری پانکو |
1/4 |
فنجان پنیر پارمزان |
1 |
قاشق غذاخوری ادویه ایتالیایی |
2 |
قاشق غذاخوری جعفری ایتالیایی خرد شده |
1 |
تخم مرغ زده شده |
فر را با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید و ورق پخت را با کاغذ روغنی بچینید.
در ماهیتابه کوچک روی حرارت متوسط ، روغن را گرم کنید. پیاز و سیر را اضافه کنید 1 دقیقه تفت دهید. رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و 1 دقیقه بپزید. با غذای گردو ، برنج ، فلفل قرمز بو داده ، آرد سوخاری ، پارمزان ، ادویه ایتالیایی ، جعفری و تخم مرغ به غذاساز منتقل کنید. نبض بزنید تا ترکیب شود اما نرم نشود.
به صورت هشت توپ مساوی در آمده و روی ورق پخت آماده قرار دهید. 12 دقیقه بپزید یا تا زمانی که محکم شود لمس کنید. با سس دلخواه سرو کنید.
پیتزا با گردو خرد شده گیاهی
زمان کل: 38 دقیقه
خدمات: 4
خرد کردن سوسیس گردو:
1 |
فنجان گردوی کالیفرنیا |
1/2 |
لوبیا لوبیای کانلینی ، شستشو و آبکش شده |
1 |
قاشق غذاخوری آمینو نارگیل |
1 |
قاشق غذاخوری روغن زیتون |
2 |
قاشق چای خوری دانه رازیانه |
2 |
قاشق چای خوری چاشنی ایتالیایی |
1 |
قاشق چای خوری پودر پیاز |
1 |
پودر سیر قاشق چای خوری |
1 |
قاشق چای خوری پاپریکا دودی |
1/4 |
نمک کرفس قاشق چای خوری |
پیتزا سوسیس گردو:
1 |
خمیر پیتزا پوندی |
6 |
قاشق غذاخوری سس پیتزا |
2/3 |
فنجان پنیر موزارلا ، تقسیم شده |
سوسیس گردو خرد ، تقسیم شده است |
|
6 |
قاشق غذاخوری پستو |
1/4 |
فنجان گوجه فرنگی خرد شده |
برگ ریحان تازه |
|
پنیر پارمزان تراشیده شده |
برای خرد کردن سوسیس گردو: در غذاساز ، گردوی نبض ، لوبیای کانلینی ، آمینو نارگیل ، روغن زیتون ، دانه رازیانه ، چاشنی ، پودر پیاز ، پودر سیر ، فلفل قرمز و نمک به سوسیس مانند قوام.
برای تهیه پیتزا سوسیس گردو: فر را با دمای 500 درجه فارنهایت گرم کنید و روی دو ورق بزرگ پخت را با کاغذ روغنی بچینید. خمیر را به چهار قطعه تقسیم کرده و به شکل بیضی های نازک در آورید. روی صفحات پخت قرار دهید.
دو تکه خمیر را با مقادیر مساوی سس پیتزا ، 1/3 فنجان پنیر موزارلا و نیمی از سوسیس گردو خرد کنید.
تکه های باقیمانده خمیر را با پستو ، پنیر باقی مانده ، سوسیس گردو باقیمانده و گوجه فرنگی پخش کنید.
8 دقیقه یا تا زمانی که لبه های پیتزا قهوه ای طلایی شود ، آن را بپزید. با برگ ریحان و پارمسان تراشیده تزئین کنید.
مایکل فرانسوی
[email protected]
1-888-824-3337
editors.familyfeatures.com
درباره سندیکا تحریریه ویژگی های خانواده
یک منبع اصلی برای غذای با کیفیت بالا ، سبک زندگی و محتوای خانه و باغ ، Family Features نکات موضوعی و فصلی ، غذاهای آماده ، اطلاعات ، دستور العمل ها ، فیلم ها ، اینفوگرافیک و موارد دیگر را به خوانندگان ارائه می دهد. مقالات و اطلاعات اضافی را در Culinary.net و eLivingToday.com بیابید.
SOURCE سندیکا تحریریه ویژگی های خانواده
لینک های مربوطه
http://www.familyfeatures.com